Restauracja - menu Wigilia i Sylwester

UROCZYSTA KOLACJA WIGILIJNA

  • zupa grzybowa z łazankami
  • barszcz z uszkami
  • pstrąg
  • ziemniaki zapiekane
  • zestaw surówek
  • kapusta z grochem
  • pierogi z kapustą i grzybami
  • łazanki z makiem
  • kompot ze śliwek
  • ciasta świąteczne
  • kawa i herbata
  • winko
  • i oczywiście kolendowanie z muzyką góralską

 

ZABAWA SYLWESTROWA MENU

  • oscypek z żurawiną
  • kotlet+zestaw surówe
  • zimna płyt
  • lody
  • strogonow
  • kawa i herbata
  • napoje
  • 1 butelka szampana na 2 osoby
  • 1 butelka 0,5 wódki na 2 osoby

 

NO I OCZYWIŚCIE GÓRALSKI STÓŁ A NA NIM

udziec ze świni, baranina, wędlina swojska, gruly piecone, kapusta, ogórek, grzyby, oscypek, korboce, smolec swojski i moze siy co na nim jesce zmiyści